май 04, 2024

Животът й е сбъднат сън: Ето как живее Зара от „Биг брадър“

Красавицата от години не живее в България

https://kliuki.net/reality/zhivotat-y-e-sbadnat-san-eto-kak-zhivee-zara-ot-big-bradar/222022 Kliuki.net
Животът й е сбъднат сън: Ето как живее Зара от „Биг брадър“

Зара от култовото риалити „Биг Брадър:  през 2021 година се установи трайно в Дубай. Там се омъжи за ръгбиста Макс Лахиф. Малко преди половин година му роди син, който кръстиха Кай.

Двамата не спират да обикалят света, като са се докоснали до най-екзотичните кътчета. В момента се намират на остров Мавриций и смятат да останат там поне месец. Двойката е наела уникална вила край океана и се любува на приказната гледка. Тя притежава всички удобства за малкия.

В момента единственият проблем на семейството е, че страда от сериозно безсъние. Малият Кай плаче нощем и ги буди и двамата почти не спят. Е, в крайна сметка не им трябва, нали живеят в сбъднат сън?

Как стана известна Зара? Освен, че Биг Брадър 1 бе най-най гледаният формат, тя лъсна с креватните си изпълнения  с Нед и се сдоби с бърза слава. Бе доста коментирана в публичното пространство, а след това изчезна. Тя има един неуспешен брак зад гърба си с  Ерик Уотсън, но явно не си допаднаха. Днес е щастливо омъжена и се къпе в лукс. Междувременно радва и феновете си със снимки в социалните мрежи.

Източник: blitz.bg