September 24, 2024

Брутална битка вкара силни конкуренти в “Островът на 100-те гривни” (Бедстващият лагер “Мимо-Гарсия” прибра новобранците – Снимки)

Приключенското риалити изправя участниците пред трудни битки и непредвидени предизвикателства

https://kliuki.net/reality/brutalna-bitka-vkara-silni-konkurenti-v-ostrovat-na-100-te-grivni-bedstvashtiyat-lager-mimo-garsiya-pribra-novobrancite-snimki/230839 Kliuki.net
Брутална битка вкара силни конкуренти в “Островът на 100-те гривни” (Бедстващият лагер “Мимо-Гарсия” прибра новобранците – Снимки)

Именно брутална битка успя да спечели един от новобранците в шоуто, за да си осигури място на Острова. Мирослав Джоканов преодоля сериозната съпротива на противниците си и накрая се озова в лагер “Мимо-Гарсия”.

Бедстващите учасници в него първоначално отхвърлиха идеята да се прикрепи към тях, аргументирайки се с липсата на достатъчно храна и вода. Мимо-Гарсия, разбира се, бе основният отпор на новодошлия. Останалите видяха в него и възможност да изплуват напред и нагоре, така че създателят на “Школо” все пак намери своя пристан.

Няколко часа след първата тежка битка изгубилите от Мирослав Джоканов получиха втори шанс. Симеон Станкович, който е фииналист от “Игри на волята” 3, и Иван Йочколовски, бивш военен и настоящ предприемач, се изправиха един срещу друг.

В крайна сметка предприемачът съумя да преодолее изпитанието и спечели безапелационно мястото си в “Островът на 100-те гривни”. Той също се присъедини към лагера на Мимо-Гарсия, поне за да прекара нощта. Не особено топлият прием на Острова пролича и при неговата поява.

Така двама силни конкуренти извоюваха своето място сред останалите приключенци. Как ще се развият отношенията между тях занапред, само шоуто ще покаже.

Източник: bgdnes.bg