September 08, 2024

Дори най-освободените онемяха: Вижте какво направи Ариа на сцената (СНИМКИ)

Тя се хвърли да прави секс

https://kliuki.net/skandali/dori-nay-osvobodenite-onemyaha-vizhte-kakvo-napravi-aria-na-scenata-snimki/227299 Kliuki.net
Дори най-освободените онемяха: Вижте какво направи Ариа на сцената (СНИМКИ)

Очевидци станаха свидетели на истински разгул в дискотека в Слънчев бряг. Главно действащо лице се оказа фолк певицата Ариа, която прави какво ли не само да я забележат. Този път се хвърли да прави секс на сцената с гигантска кукла на Супер Марио. Потресаващата гледка стъписа дори най-разкрепостените.

Ариа разказа наскоро, че бившето й гадже – бизнесменът Динко Динев не и давал да стане певица. Е, към ден днешен са разделени и Ариа се раздава на макс. Наскоро разкара и друг – Цецо Харема.

В разгара на джамборето край морето изпълнителката става доста палава, като на дансинга танцува с героя от компютърните игри Супер Марио. Танците обаче стават доста еротични в даден момент. Ариа награбва мъжката кукла за пакета.

На всичко отгоре го облада, докато лежи на земята. Виждат се сините й прашки. Черешката на тортата е, че седна върху лицето на един от мускулестите танцьори.

В куклата на Супер Марио всъщност е скрит популярният като рапър Памеца, който има и своя звукозаписна компания. За него се знае, че е лежал в затвора за разпространение на наркотици. Сега обаче е в ролята на интимна половинка на Ариа на сцената.

Източник: blitz.bg