май 03, 2024

Ирина Шейк се появи насинена на ревю и обяви: Връщам се при Брадли! (Защо заряза Том Брейди?)

Ирина Шейк заряза Том Брейди и се върна при Брадли Купър

https://kliuki.net/skandali/irina-sheyk-se-poyavi-nasinena-na-revyu-i-obyavi-vrashtam-se-pri-bradli-zashto-zaryaza-tom-breydi/209056 Kliuki.net
Ирина Шейк се появи насинена на ревю и обяви: Връщам се при Брадли! (Защо заряза Том Брейди?)

Ирина Шейк  предизвика истинска истерия, когато се появи на модно ревю в Лондон, със синина под едното око. Манекенката дефилира с фалшив грим като синина, в подкрепа на жертвите на домашно насилие. Ефектът и вниманието, които предизвика появата й, определено бяха неочаквани. Още повече, че бяха съпроводени с изненадващо признание - тя отказа да бъде с Том Брейди и прави опити да се събере с Брадли Купър.

"Интересен обрат в живота на Ирина Шейк. Живее с Том Брейди, в когото уж е влюбена, а мечтае да се върне при мъжа си Брадли Купър", коментират журналисти. Самата звезда не желае да говори много за личния си живот, но призна, че с удоволствие би била в компанията на актьора.

Самият Брадли Купър изглежда също иска да си върне половинката, тъй като напоследък често пъти е засичан в нейна компания. Уж заради дъщеря им, а в действителност май Ирина не му е съвсем безразлична.

Припомняме ви, че двамата се разделиха преди няколко години заради Лейди Гага. Провокативният им дует на "Оскарите" за песента "В плитчините" от филма "Роди се звезда", предизвика множество реакции и коментари в мрежата. Двамата толкова усилено бяха спрягани, че са двойка, че в крайна сметка Ирина се изнесе от общия им дом и отведе дъщеря им в Ню Йорк, зарязвайки годеника си, вбесена, че не отрича слуховете.