май 02, 2024

Кучето на Катя Близнакова й отхапа ръката, закърпиха я с 15 шева в „Пирогов“

Животното агресирало заради бившия й съпруг Венци Мартинов, който говорел високо

https://kliuki.net/skandali/kucheto-na-katya-bliznakova-y-othapa-rakata-zakarpiha-ya-s-15-sheva-v-pirogov/220650 Kliuki.net
Кучето на Катя Близнакова й отхапа ръката, закърпиха я с 15 шева в „Пирогов“

След като цял ден приготвяла кулинарни изкушения за близки и приятели, след Благовещение Катя Близнакова осъмнала с 15 шева. Била в приповдигнато настроение заради предстоящите й участия, посетила салон за красота, оформила си перфектен маникюр и зачакала хубавите моменти.

 

Към 19 ч. пристигнал екссъпругът й Венци Мартинов, за когото приготвила рибни деликатеси, които трябвало да вземе. Докато двамата си говорили в коридора, домашният й любимец Руфас агресирал спрямо Мартинов, който имал навика да говори високо, а това дразнело животното.

 

Катя Близнакова недоумява какво му станало на „този звяр“ и подчертава, че с напредването на възрастта става все по-ревнив – истински представител на зодията Скорпион. Накарала му се да не лае, а в отговор, той я захапал за пръста. В един момент изпитала такава болка, че останала с усещането, че душата й напуска тялото. Понечила да го шляпне, но той избягал и се скрил под спалнята, където било царството му.

 

В гнева си обаче тя бръкнала под леглото, за да го издърпа и тогава кучето захапало цялата й дясна ръка, откъсвайки парче месо, а на нея й се завил свят. Цялата тази история била последвана от разправия с бившия й съпруг, който я подгонил с риванол, за да промие раната, а тя не му дала и дори пожелала да се самозакара до „Пирогов“, но той й скрил ключовете, тъй като не сметнал за добра идея да шофира в това състояние.

 

В крайна сметка Близнакова била закарана до болницата от неин съсед и домоуправител на входа Владимир Николов. Докато я кърпели в „Пирогов“, той помагал на санитарите да придвижват с количките инвалиди – подобна човечност се среща все по-рядко в наши дни.

 

Бившият й съпруг се притеснил и определено имало повод за това, тъй като многократно бил предупреждаван да не говори високо и да не обижда кучето, което е малко странно зверче, но тя си го обича. В крайна сметка цялата драма приключила с 15 шева. Лекарят, който я шил й казал, че е късметлийка, защото кучето не е успяло да прегриза сухожилието й.

След като й били инжекция против тетанус, я пуснали вкъщи.

 

Към днешна дата ръката й е подута и тепърва ще трябва да й махат конците, а дотогава ще ходи превързана по участия.

Наказанието на Руфас било затваряне в спалнята, където престоял няколко часа на тъмно, докато тя била в Спешното на „Пирогов“. Когато се прибрала обаче с изненада видяла огромна дупка на вратата, а Руфас се разхождал свободно в хола. Не му се разсърдила, защото си дала сметка, че и тя има вина за инцидента.

Източник: Уикенд