май 02, 2024

Лют скандал се разрази между Диона и Атанас Колев

Бившият на Мария Илиева реши да подхване Диона заради нейната изцепка

https://kliuki.net/skandali/lyut-skandal-se-razrazi-mezhdu-diona-i-atanas-kolev/217776 Kliuki.net
Лют скандал се разрази между Диона и Атанас Колев

 

Атанас Колев коментира поведението на Диона, след като бе заловена с наркотици като безкрайна наглост. Според него тя видя начин след резила да се сдобие с повече слава и да блесне.

„Ако имаше начин някак магически да превърнем тая наглост в кебапчета и кюфтета, светът никога повече нямаше да има нужда да убива животни, за да яде" - коментира той.

Диона също го захапа, като каза, че никой нямаше да знае за него ако не бяха Лидия и Емрах.

"Вместо да ми раздава морал, да пуска някоя песен. Аз давам газ и не спирам въпреки всички труднoсти. Не разчитам на чуждата слава", казва изпълнителката.

Тя се защитава, като казва, че все още не е получила резултати от пробите си за наркотици. По думите й резултатите не доказвали, че е шофирaла под влиянието на кокаин, а показвали "наличието на", а наркотиците престоявали в организма до 6 месеца.

Припомняме, че наскоро изпълнителката на „Несподелената любов“  бе спипана да шофира в нетрезво състояние. Тестовете за наркотици се оказаха положителни, а тя най-нагло коментира, че е приела само нурофен. Тези думи предизвикаха смях у аудиторията и в социалните мрежи се появиха куп подигравателни картинки.

Източник:  hotnews.bg