September 08, 2024

Назрява скандал: Николета Лозанова и Златка Райкова се хванаха за гушите

Задочната схватка се разрази на ревюто на „Кавали“ в столицата

https://kliuki.net/skandali/nazryava-skandal-nikoleta-lozanova-i-zlatka-raykova-se-hvanaha-za-gushite/227236 Kliuki.net
Назрява скандал: Николета Лозанова и Златка Райкова се хванаха за гушите

Николета Лозанова бе посрещната на ревюто като кралица, а Златка не получи вниманието, което смяташе, че заслужава. Дефилето пред катедралата „Св. Ал. Невски” събра голяма част от родния елит. Ни Ло бе настанена с почести на първия ред, а за Райкова нямаше място. Половинката на Ники Михайлов пристигна издокарана в бяла рокля. Тя  пръскаше сексапил, въпреки че е малко понаедряла след раждането  на второто дете. Припомняме, че наскоро тя стана майка.

От дясната страна на Ни Ли беше модният експерт проф. Любомир Стойков, а от лявата – популярният стилист Добромир Киряков и непознати за широката публика мъж и жена. Компанията пиеше бяло вино и весело бъбреше.

От другата страна на подиума бе Златка, но настроението й липсваше. Блондинката побесня и хукна да търси сметка от представител на организаторите. Човекът изслуша претенциите й, но нямаше как да й помогне, защото всички хубави места вече бяха заети. На този горещ фон впечатление направиха и популярните близнаци Благовест и Светослав Аргирови. Те изглеждаха весели и доволни в своите еднакви тениски с логото на Стоичков, на когото явно правят реклама.

Източник: hotnews.bg