април 28, 2024

Пак скандал: С кого се изпокара Теди Александрова

Певицата ще се окаже с много тежък характер

https://kliuki.net/skandali/pak-skandal-s-kogo-se-izpokara-tedi-aleksandrova/211651 Kliuki.net
Пак скандал: С кого се изпокара Теди Александрова

Теди Александрова разкри шокиращи подробности за скандалите около себе си. Оказа се, че след  свадите с Диона, понеже се отказа от дует с нея в последния момент и й донесе завидни финансови загуби, сега се е изпокарала и с Илиян.

Всички мислеха, че двамата са много близки, защото имат няколко съвместни песни, но истината се оказа друга и отношенията им не са чисти.

Изпълнителката си призна, че двамата не си говорят по една година. Били еднакви в характерите. Певецът и казвал, че трябва да порасне и да види нещата по друг начин.

„Той е много мъдър, занимава се с духовни неща. Но с него имаме такива периоди, в които не си говорим. Но не е с лошо и лоши чувства, а просто толкова близки сме си станали в даден период, че имаме нужда малко да се поотдалечим и да си залипсваме. С него имаме нещо като телепатична връзка" – издава Теди в интервю.

В момента е мистерия дали двамата са в добри отношения. Едно е сигурно – рано или късно ще възобновят комуникацията си. Все пак Александрова не  е толкова злопаметна, знае, че именно Илиян я откри и й показа пътя към сцената.

Източник: blitz.bg