май 03, 2024

Предизвика яда на софиянци: Защо скочиха на бой на Веселин Маринов?

Певецът решил да снима най-новия си клип по средата на улицата

https://kliuki.net/skandali/predizvika-yada-na-sofiyanci-zashto-skochiha-na-boy-na-veselin-marinov/212860 Kliuki.net
Предизвика яда на софиянци: Защо скочиха на бой на Веселин Маринов?

Веселин Маринов се отърва на косъм от масов бой. Щял да бъде нападнат от тумба бесни шофьори, защото предизвикал зверско задръстване в столичния квартал „Лозенец“.

Докато трафикът е в пика си, изпълнителят решил да снима най-новия си клип на улица „Бигла“. Екипът и камерите му се събрали нa  тротоара, а Веско запял на средата на пътното платно. Снимачният процес е стопирал движението от двете страни. Шофьорите  проявили няколко минути търпение, но се образували две колони и водачите започнали нервно да натискат клаксоните. Ръсели псувни и обиди по негов адрес.

Свидетели разказват, че е имало и заплахи за физически посегателства. Маринов бил толкова вглъбен в снимачния процес, че нищо не забелязал. Наложило се режисьорите да започнат да ръкомахат, за да се усети.

Певецът от Полски Тръмбеш не е уведомил общинските органи, че има намерение да снима клип на въпросната улица, за да бъде затворено движението. „Решил е  да мине тънко“ – коментират негови колеги. Няколко седмици преди това спретнал същия номер на центъра на Полски Тръмбеш. Там се вихрил около шадраваните на площада и останал в безопасност. Веско от години ползва обществени терени, за да пести от пари за клипове.

Източник: marica.bg