април 27, 2024

Скандално: Феновете на Веско Маринов и Емилия се хванаха за гушите

От екипа на Емилия побесняха, защото естрадният лъв си приписва заслуги в шоубизнеса

https://kliuki.net/skandali/skandalno-fenovete-na-vesko-marinov-i-emiliya-se-hvanaha-za-gushite/214275 Kliuki.net
Скандално: Феновете на Веско Маринов и Емилия се хванаха за гушите

Феновете на Емилия и Веселин Маринов дебатират кой е първи в това да издаде албум на флашка в България. Изпълнителят на „Сняг“ се похвали с нов албум, който няма да е на диск, а на другия носител, който е широка практика по света. Понеже почитателите му са 50+, никой не  е очаквал от него подобно решение.

"За първи път в популярния жанр се издава албум на флашка. Малко трудно се случи това, докато намерим самата фирма, която да отпечата флашката", заяви в интервю за Гала Маринов.

Безсрамно е самочувствието му, смятат феновете на Емилия. Те изтъкнаха, че любимката им е първата изпълнителка, направила подобна крачка. Блондинката издаде албума си "Акула" на такъв носител доста преди Веселин да се сети затова.

Да не говорим, че преди двамата първата, която прокарва флашката в България е Прея.

"Ко каза, ко? “балсам” за сетивата ми!!! Първи албум на флаш памет??? Веселин Маринов, коментарите ми са излишни При положение, че го е видял и се запознал изобщо с идеята за подобен носител от нашата флашка “АКУЛА”, изведнъж ПЪРВАТА ФЛАШКА", коментира подчинен на Емилия в социалната мрежа.

Източник: hotnews.bg