October 03, 2024

Смях в залата: Съдът търси Диона – тя се пече на топло

Бе повдигнато обвинение за шофиране след употребата на наркотици

https://kliuki.net/skandali/smyah-v-zalata-sadat-tarsi-diona-tya-se-peche-na-toplo/231265 Kliuki.net
Смях в залата: Съдът търси Диона – тя се пече на топло

Диона избяга на топло и не се яви на поредното заседание, което съдът й насрочи. То бе отложено за 6 ноември, а чалга дивата ще трябва да се раздели с 10 хиляди лева.

Тя редовно отсвирва поканите на съда. На всичко отгоре и днес се включи от морския бряг. Зад нея се виждат палми, а тя е избрала оскъден банки. Това си е жива подигравка с българското правосъдие!

Денислава Сашова за пореден път не присъства в заседателната зала. Адвокатът й извади самолетен билет и обясни, че тя не е в страната. Съдията по делото посочи, че това не е основателна причина за отсъствие и обяви, че досегашната ѝ парична гаранция от 5000 лв. бива отнета в полза на държавата.

Припомняме, че на 24 януари Диона бе спипана да шофира под въздействието на наркотици. Пробата установи наличието на кокаин в кръвта, а тя заяви пред цяла България, че е пила прахчета за настинка.

Скандалите около изпълнителката на „Несподелената любов“ не спират,. Наскоро цялата мрежа гръмна от реклама с нейно участие на прахообразна енергийна напитка. Трупа скандална слава.

Изтчоник: hotnews.bg