април 27, 2024

Страшен скандал се развихри с новата песен на Преслава (ВИДЕО)

Преслава изкопира едно към едно сръбска певица

https://kliuki.net/skandali/strashen-skandal-se-razvihri-s-novata-pesen-na-preslava-video/214125 Kliuki.net
Страшен скандал се развихри с новата песен на Преслава (ВИДЕО)

Фолк дивата пусна нова песен, която носи заглавието „Ако ти върна“ и  е кавър на известна сръбска песен. Тя е в изпълнение на новата звезда на поп фолка у съседите Александра Прийович. Сръбските медии не пропуснаха да отбележат, че Преслава е окрала колежката си. Сайтът “Информер” излезе със заглавие “Българка направи кавър на хита на Прия!

Клипът на нашата певица е идентичен с оригинала.

“Българската певица Преслава Колева Иванова направи кавър на песента на Александра Прийович “MARS”. Преслава изпя хита на Прия от миналата година, но това не е всичко. Българката дори записа идентично видео.

Единственото, което различава двете парчета е заглавието на песента. „Ако ти върна“ бе изпълнено с мъжкия дует „Торино и Пашата“. Не става ясно дали нашенката е платила на Прийович за правата на  тази песен, пише изданието.

Новината породи редица коментари в интернет пространството. „Да правят кавър на песента ок, но защо трябваше и клипа да копират“, „Прави са сърбите да си търсят правата“, пишат потребители в мрежата.

Преслава е много продуктивна този сезон. Наскоро издаде и друга песен със заглавие „Улицата“, която се радва на изключителен интерес и оглавява класациите на поп фолка.

Източник: signal.bg