април 19, 2024

Трагедия в семейството на Андреа и Васил Драганов (Посягал ли е актьорът на жена си - Разкрития)

Андреа проговори за брака си с Васил Драганов

https://kliuki.net/skandali/tragediya-v-semeystvoto-na-andrea-i-vasil-draganov-posyagal-li-e-aktyorat-na-zhena-si-razkritiya/200278 Kliuki.net
Трагедия в семейството на Андреа и Васил Драганов (Посягал ли е актьорът на жена си - Разкрития)

Тв журналистката Андреа Драганова проговори за брака си с актьорът от "Столичани в повече" Васил Драганов. По думите й, актьорът, който е баща и на двете й деца, системно я е тормозил в рамките на година и половина. Докато гостува в предаването "Тази събота" Андреа разказа, че в състояние на алкохолно опиянение съпругът й е посягал, обиждал я е, а освен това я е заплашвал.

 

"Не исках да говоря заради децата си, но е необходимо да разкрия истината.  Искам да приключи този кошмар, който продължава вече година и половина", казва още Андреа. Тя твърди, че е била обиждана, малтретирана и заплашвана, поради което не е и смеела да разкаже нищо за случващото се в семейството й.

 

След като Васил Драганов заяви, че съпругата му е изоставила семейството му и чака дете от друг мъж, Андреа реши да проговори. "Не бях виждала децата си със седмици. Той ми постави три условия - да прекратя делото за домашно насилие, да спра да говоря за случващото се в дома ни и да му плащам издръжка. Освен това настоя да остане да живее с децата ни в семейното жилище", разказва блондинката.

 

Тя е категорична, че решила да проговори, за да разкаже истината и да спрат обидите по нейн адрес. "Боли ме от обидите, а не толкова от физическото насилие, което преживях през годините. Грижа се за децата си в дома, който някога беше и мой, когато баща им ми позволи. Не искам да ги откъсна от мястото, където са щастливи. Но е важно да споделя, че срещнах добър човек, влюбих се в него и очаквам дете, да. Плащам издръжка на децата си и ги обичам", казва още тв журналистката. И е категорична, че след всичко, което е преживяла в миналото, днес гледа напред. Но не желае бъдещето й да бъде помрачено от жестокостта и обвиненията на бившия й съпруг, който пръв започнал публична война срещу нея, обвинявайки я, че е болна психически.