март 29, 2024

Яйчено-доматен атентат срещу дует "Ритон" за 45-годишнината им

Самите те споделят, че са доста притеснени

https://kliuki.net/skandali/yaycheno-domaten-atentat-sreshtu-duet-riton-za-45-godishninata-im-2/167902 Kliuki.net
Яйчено-доматен атентат срещу дует "Ритон" за 45-годишнината им

В мрежата тече здрава подготовка за яйчено-доматен атентат срещу дует „Ритон“.

В социалната мрежа Фейсбук вече има няколко групи, които планират да провалят концерта на дуета. Най-страшното е, че броят им се увеличава лавинообразно.

Както вече стана ясно, Ритон планират да отбележат 45 години на сцената с голям концерт на 3 ноември. Тези дни по медиите се завъртя информацията, че по този повод са поканили Филип Киркоров като гост звезда. За никого не е тайна, че руският изпълнител с български корени е поддръжник на Владимир Путин и подкрепя изцяло войната в Украйна. 

Именно близостта му с руския президент е и една от най-коментираните теми в Русия през последните няколко години. Освен това вероятно си спомняте, че Киркоров се отрече публично от украинския президент Зеленски много преди руската инвазия. Тогава певецът изплака, че двамата били много близки, дори неразделни и споделяли обща сцена, но Володимир Зеленски го предал много жестоко.

Киркоров и дует Ритон са близки приятели от дълги години. Руският певец с български корени дори подарил медальона на Здравко със символа на руските окупатори в Украйна "Z", който той носи постоянно.

Организацията на протестите срещу проявата на бившия съпруг на Алла Пугачова в НДК започнаха след излъчени реклами за концерта по БНТ. Заканите варират от блокиране на входовете на НДК до замеряне с развалени яйца и домати.
Източник: Уикенд
 

Яйчено-доматен атентат срещу дует "Ритон" за 45-годишнината им