юни 16, 2024

Софи Маринова скри шапката на всички с масивни златни ланци

https://kliuki.net/liubopitno/sofi-marinova-skri-shapkata-na-vsichki-s-masivni-zlatni-lanci/223233 Kliuki.net
Софи Маринова скри шапката на всички с масивни златни ланци

Софи Маринова остава вярна на себе си и не пропусна да шашне последователите си в Инстаграм с клипчето, което публикува. Във видеото тя пее: „Ланец на врата, татус на гърба, гривни на ръката, Мерцедес й е колата. С Мерцедеса тича, Софка се нарича“.

И докато ромският славей извива глас и се поклаща ритмично, ланците на врата й не помръдват. Изглежда родният шоубизнес не е виждал такива досега.

 

И тук е мястото да припомним, че Софи е от хората, които не задържат пари и обичат да си угаждат, така че едва ли има съмнение, че ланците й, са от истинско злато. Освен за дрехи, екскурзии и роднини, тя пръска най-много пари за златни бижута, така че ако може да се каже, че инвестира в нещо, то несъмнено това е злато.

 

Тя обаче едва ли влага парите си целенасочено в благородния метал като сигурна инвестиция, а по-скоро си ги пази, тъй като е наясно, че времето ги обезценя. Не инвестира в имоти и не споделя убеждението, че трябва да се пестят пари за черни дни. Затова си живее в настоящето, наслаждава се на живота, пилее парите, както й е кеф и си позволява всичко, което може да си купи.

 

Всеизвестен факт е, че тя е любител на златните накити и никога не е жалила средства за обогатяване на колекцията й, която със сигурност не се изчерпва с масивните ланци, които демонстрира тези дни. Певицата ги бе съчетала с пръстени и обеци с емблемата на Мерцедес, които очевидно са й любима марка автомобили.

 

Да не пропускаме и факта, че в златната си колекция има и микрофон, с който ходи по участия. За изявите си пред публика обаче тя подбира доста скромни аксесоари, макар и златни. До този момент не се е качвала на сцена с масивни бижута и реално рядко показва внушителни златни ланци, така че няма да е грешка, ако кажем, че е направила изключение за клипа си в Инстаграм.

 

Позволява си да се окичи с по-впечатляващи бижута само когато е в приятелска компания. Дава на приятелките й да пробват ланците, обеците и пръстените й. Веднъж дори зарадвала дъщерята на приятелката й Преслава – Паола, позволявайки й да се накипри с каквито бижута си избере от колекцията й.

Източник: Уикенд