април 27, 2024

Богатите също плачат: Защо Драгана Миркович натири съпруга си след 24 години

Новината предизвика лавина от реакции и коментари

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/bogatite-sashto-plachat-zashto-dragana-mirkovich-natiri-sapruga-si-sled-24-godini/220512 Kliuki.net
Богатите също плачат: Защо Драгана Миркович натири съпруга си след 24 години

Драгана Миркович слага край на брака си с бизнесмена Тони Биелич, Причината била, че той си хванал любовница. Двамата дори вече заедно в Хърватия.

През 2023-та той купил вила в Опатия и се похвалил с луксозния имот в своя Instagram, обяснявайки как това е “нова бизнес резиденция”, но къщата се превърнала в негово любовно гнездо, където пребивавал с по-младата си любовница.

Драгана и Тони се запознават през организатор на концерт във Виена.

“В този момент, когато ми подаде ръката си, почувствах нещо необичайно. Поради силата на емоциите си дори не чух името му. Мислех, че никога повече няма да го видя в живота си, но той се опита да бъде различен” – разказва спомените си звездата.

Интересно е предложението му за брак към балканската мегазвезда. Той извадил пръстен на светофар и я попитал ще се омъжи ли за него.

Новата приятелка е с 15 години по-млада от Тони.  Двамата не крият любовта си и не слушат хорското мнение. Пак според медийни публикации той не е с Драгана от три години, когато срещнал това момиче и наистина се влюбил, дори се преместил в Германия заради нея.

Източник: signal.bg