September 29, 2024

Да не остане по-назад от Кейт! Меган Маркъл чака трето, гласи се за момче (Подробности)

Докато в Бъкингамския дворец се справят с какво ли не, херцозите на Съсекс продължават с бебетата

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/da-ne-ostane-po-nazad-ot-keyt-megan-markal-chaka-treto-glasi-se-za-momche-podrobnosti/222578 Kliuki.net
Да не остане по-назад от Кейт! Меган Маркъл чака трето, гласи се за момче (Подробности)

Още през февруари започнаха да се разпространяват слухове за евентуална бременност на Меган Маркъл. В последните дни дойде потвърждение и от източник, близък до двойката. В интервю за списание Star той обяви, че третото дете наистина е на път и че принц Хари е особено развълнуван от новината. Според информацията съпругата му изгаря от желание да роди момче, като причината за това е леко стряскаща. Тя много обичала да вижда лицето на мъжа си в първородния им син – Арчи. Второ момче в семейството щяло да помогне на Хари да не се чувства првъзхождан от дамите, въпреки че поне за момента позициите явно са изравнени. Е, източникът все пак допълва, че женска рожба също ще бъде отличен подарък от съдбата.

Така третото дете на Меган и принца явно се очаква с нетърпение. Маркъл вероятно изчаква да приключи първият триместър на бременността ѝ и едва тогава да обяви сама новината. Не закъсняха и провокативни коментари по темата. Херцогинята на Съсекс не е особено долюбвана от мнозинството и неведнъж се акцентира върху желанието ѝ да копира Кейт Мидълтън. Въпреки че с Хари напуснаха Великобритания подобно съревнование изглежда още по-актуално, при положение че очакват трети наследник – също като вечната конкуренция в лицето на Уилям и жена му, които си отглеждат успешно три деца.

Източник: bgonair.bg