април 27, 2024

Дейвид Бекъм блесна с възхвала на семейството си (Скочиха му, че Харпър въобще не общува с връстници – Снимки)

Футболистът обича да се изявява като семеен мъж и добър баща

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/deyvid-bekam-blesna-s-vazhvala-na-semeystvoto-si-skochiha-mu-che-harpar-vaobshte-ne-obshtuva-s-vrastnici-snimki/204860 Kliuki.net
Дейвид Бекъм блесна с възхвала на семейството си (Скочиха му, че Харпър въобще не общува с връстници – Снимки)

Наред с похожденията, които обществото непрекъснато му приписва, все пак Дейвид Бекъм е типичен многодетен баща. Връзката му с Виктория устоя на всички бури и днес те се радват на вече пораснали деца. Вероятно Денят на бащата провокира и него да се похвали за пореден път със семейството си. Бекъм споделя, че иманно то е най-големият му успех в този живот, и благодари на всички замесени в щастливата му история.

Бърз преглед на инстаграма му доказва, че наистина обича да се забавлява с децата си. Кадрите, събрани в тематични публикации, представят фамилията като сплотени и уважаващи се хора. Наблюдателни последователи обаче забелязаха, че малката му дъщеря, вече голяма госпожица, въобще не общува с връстници.

И наистина, на клиповете и кадрите в публичното пространство тя винаги е в компанията на родителите си и дори за момент не се вижда някое дете на нейните години. Дали Харпър е ограничавана откъм контакти с деца, засега няма информация. Ако се вярва на публикуваното в Инстаграм, момичето предпочита да прекарва времето си с известните си родители. Доколко това е подходящо за вече тийнейджърската ѝ възраст, е отделен въпрос.