September 28, 2024

Джъстин Тимбърлейк се пропил заради аборта на Бритни: Още шокиращи разкрития

Негови приятели твърдят, че си обича чашката

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/dzhastin-timbarleyk-se-propil-zaradi-aborta-na-britni-oshte-shokirashti-razkritiya/225557 Kliuki.net
Джъстин Тимбърлейк се пропил заради аборта на Бритни: Още шокиращи разкрития

Пристрастяването на Джъстин Тимбърлейк към алкохола се засилило, след като разкритията на Бритни Спиърс. Тя го обвини, че я накарал да направи аборт, едва когато е на 19 години.

Кариерата на изпълнителя вървяла надолу и той не можел да понесе този факт. Новият му албум бил истински провал. Всичките му предишни албуми дебютираха като №1 в чарта, като единствено дебютният му Justified зае второто място.

43-годишният певец, любимец на няколко поколения, беше арестуван в началото на седмицата и попадна на страниците на таблоидите, след като вечерял с приятели в известно заведение в Хемпдънс в Лонг Айлънд, след което под влияние на алкохола подкарал колата си.

Заведен с белезници до районното, трябваше да се яви в съда. Ще му се размине с глоба от 1000 долара и ще бъде пуснат под гаранция.

В биографията си „Жената в мен“ Бритни Спиърс разкрива за връзката си с Джъстин, която приключила през 2002 г., след като забременяла от него и била притисната да направи аборт.

Певицата разказва колко влюбена е била в Джъстин и искала да създадат гнезденце. Когато забременяла той казал, че не е готов да стане баща.

Източник:blitz.bg