април 28, 2024

Джорджина на Роналдо се наля доволно (Брюнетката чукна 30 на Малдивите – Снимки)

Родената в Аржентина половинка на футболиста май става все по-обемна с годините

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/dzhordzhina-na-ronaldo-se-nalya-dovolno-bryunetkata-chukna-30-na-maldivite-snimki/217414 Kliuki.net
Джорджина на Роналдо се наля доволно (Брюнетката чукна 30 на Малдивите – Снимки)

Родригес никога не се е славила с фина и деликатна фигура и често-често заголва четирибуквие без капчица притеснение. 30-ият ѝ рожден ден също не мина без разголени кадри в социалните мрежи. Тя посрещна празника си на Малдивите в компанията на деца и на приятели.

Огромен букет червени рози също бе показан в Мрежата, като на екрана отсреща се виждаше и любимият ѝ Роналдо. Така стана ясно, че юбилеят е минал без присъствието му. Близки и приятели правеха компания на знойната брюнетка, а предвид кипренето ѝ и на плажа, определено си е прекарала добре.

 

Кадрите ѝ в Инстаграм за пореден път я показаха доста поразголена. В последните седмици се заговори, че Джорджина Родригес отново е бременна. Повод за подобни слухове станаха някои от “по-закръглените” ѝ снимки. На Малдивите тя се разхожда и тича без корем, но все пак е доста вероятно и да успява да го прикрие с някоя програмка.

Прави впечатление безспорно, че е доста по-пухкава от обикновено, като излишните килца си личат най-вече по бедрата и задните части. Откъм кадри на четирибуквието си футболната половинка е щедра – и облечена, и по бански, и хич не ѝ пука дали гледката е особено подходяща.

 

Източник: Инстаграм