април 28, 2024

Джорджина на Роналдо се взе за манекенка (Г-ца Родригес дефилира с походка ала терминатор – Снимки + Видео)

В интересно събитие успя да се включи красавицата

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/dzhordzhina-na-ronaldo-se-vze-za-manekenka-g-ca-rodriges-defilira-s-pohodka-ala-terminator-snimki-video/219231 Kliuki.net
Джорджина на Роналдо се взе за манекенка (Г-ца Родригес дефилира с походка ала терминатор – Снимки + Видео)

За жалост обаче, по-скоро потвърди мнението, че понякога е нужно всеки да си знае мястото. Независимо от желанието си да блести като модел, Джорджина не се справя толкова успешно с дефилирането, колкото ѝ се иска. Атрактивна червена рокля разходи тя по подиума, като горната ѝ част бе изключително опростена – във вид на обикновена тениска с надпис “Роналдо” и заветния 7-и номер на футболиста. По-провокативна в случая се оказа походката на мис Родригес. Досущ като терминатор, хубавицата се спусна по подиума, усърдно наблягайки на сериозното изражение, с което често блестят знайни и незнайни манекенки.

Цялостното впечатление в случая не бе толкова поразително, колкото би могло да бъде. Любимата на Роналдо явно желае да е на всяка манджа мерудия. Мерките ѝ далеч не са най-доброто, което сме виждали на подиума. Пищната ѝ фигура бе достатъчно прикрита от роклята, но силно устремената походка я представяше още “по-стегната” и вдървена, отколкото трябва. Така Джорджина Родригес може и да владее славата, но по-скоро е добре да забрави за подиума. Събитието, от друга страна, я показа и в компанията на децата и предвид детската градина, която си имат с Роналдо, повече ѝ отива да се вихри като майка.

Източник: Инстаграм