май 29, 2023

Джорджина Родригес побърква арабите (Огнената половинка на Роналдо пъчи четирибуквие и сочни баджаци – Снимки)

Оправната жена на гения Роналдо успява да изправи арабите на нокти

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/dzhordzhina-rodriges-pobarkva-arabite-ognenata-polovinka-na-ronaldo-pachi-chetiribukvie-i-sochni-badzhaci-snimki/203309 Kliuki.net
Джорджина Родригес побърква арабите (Огнената половинка на Роналдо пъчи четирибуквие и сочни баджаци – Снимки)

За ужас на традиционалистите в района Джорджина не спира да се разголва и да се показва пред целия свят. Тя използва профилите си, за да обира овациите, показвайки дупе, бедра и бюст. Последните ѝ кадри в Инстаграм на практика биха я качили на кладата в арабския свят. Родригес не се стеснява от прикованите в тялото ѝ погледи и окомплектована в приятносин изрязан бански пъчи четирибуквие под носа на камерата.

Пищните ѝ форми буквално преливат от горнището и обещават да се разлеят и в басейна. Кадърът с дупенето е още по-атрактивен, тъй като моделката е хванала бутилка в ръката си и загадъчно отпива от съдържанието ѝ. Задните ѝ части са неприлично изпъчени, а гърдите ѝ напират да излязат от банския.

Асоциациите в случая са повече от красноречиви. За всекиго е ясно какво прави с мъжа си в леглото и ако умее да върти шишето, вероятно е още по-добра и на живо… с други атрибути. Така Джорджина Родригес буквално влуди арабския свят. За нуждите на закона тя може и да е слугиня в къщата на Роналдо, но не всеки има шанса да се похвали с толкова пищна жена – мечтата за арабския свят.