април 28, 2024

Ексклузивно: Ева Лонгория отправи силно послание към жените

Ева Лонгория разказва, че не е израснала под "натиска на социалните медии" и е намерила себестойността си

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/ekskluzivno-eva-longoriya-otpravi-silno-poslanie-kam-zhenite/213368 Kliuki.net
Ексклузивно: Ева Лонгория отправи силно послание към жените

"Никога не съм имала тази връзка с красотата, с която мисля, че израстват много млади момичета", казва Лонгория пред PEOPLE преди събитието на L'Oréal Paris Women of Worth.

В навечерието на събитието режисьорката и продуцентка разказа за израстването си без натиска на социалните медии и за това, че е намерила себестойност в себе си.

"За мен беше късмет да не израсна във време на социални медии. Никога не съм имала тази връзка с красотата, с която мисля, че израстват много млади момичета, особено днес, с натиска и сравнението и опитите да се придържат към тези често недостижими образи", казва 48-годишната Лонгория пред PEOPLE.

Израснала със сестри, актрисата и режисьорка също се чувства овластена от жените около себе си.

"Произхождам от семейство на независими и силни жени. Не ми се наложи да търся надалеч тези модели за подражание", казва тя.

"Майка ми отгледа четири момичета, едно дете със специални нужди, имаше работа на пълен работен ден, вечеряше на масата всеки ден в шест часа, беше на всяка тренировка на групата, на тренировка на мажоретките, на всичко", добавя Лонгория. "И затова за мен е като: "Уау." Винаги си мисля: "Не правя достатъчно в живота си!".

Сега, след близо 20 години работа в L'Oréal Paris, Лонгория обича да наблюдава развитието на продуктите за грим и грижа за кожата. Но най-важното е, че емблематичният слоган на марката "Защото си струваш" се е превърнал в нещо, с което Лонгория живее.

"Това е мантра и призив към жените да погледнат живота си и да направят равносметка на всичко, което добавят към него. Това е също така признаване на собствената ви стойност и на взаимоотношенията ви, работата ви и брака ви, както и на обществото и общността ви", казва тя.

Тя продължава: "Това е, което винаги съм обичала в тази марка. Винаги е било по-малко свързано с продажбата на червило, а повече с това да откриеш личната си стойност в себе си."

Източник: people.com