September 24, 2024

Гръм в рая! Виктория и Дейвид Бекъм все по-често далеч един от друг (Ето какво обърка брака им)

Сериозни облаци са надвиснали над една от най-стабилните двойки на Лондон

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/gram-v-raya-viktoriya-i-deyvid-bekam-vse-po-chesto-dalech-edin-ot-drug-eto-kakvo-obarka-braka-im/230838 Kliuki.net
Гръм в рая! Виктория и Дейвид Бекъм все по-често далеч един от друг (Ето какво обърка брака им)

Виктория и Дейвид Бекъм все повече се отдалечават един от друг, а причината е доста изненадваща. На практика във връзката им не се е намесил трети човек, а по-скоро става дума за приоритетите им занапред.

Начинът на живот, който обичат и водят двамата, започва да ги разделя. Дейвид например е почитател на спокойния живот на село. Той е израснал в Лондон и до голяма степен градските приключения са му дошли до гуша. Затова и мечтае да се установи на село, където да се занимава със земеделие и животни.

Виктория, от своя страна, идва от провинцията и цял живот се стреми да избяга от нея. Фермерският начин на живот никак не е долюбван от звездната спайска. Семейното имение в Котсуолдс пък бе закупено от влюбените за 12 милиона паунда и все по-често приютява мъжа ѝ. Красивата съпруга обаче предпочита да обикаля шумните лондонски улици, не можейки да се раздели с имиджа си на градско момиче.

Именно тези различия създават и потенциална опасност за брака им. Виктория и Дейвид Бекъм прекарват все повече време разделени, а доколко подобен живот е добра идея, е трудно да се каже. Връзката им премина през множество изпитания, но в крайна сметка оцеля цели 27 години. Ще издържи ли на различните приоритети, предстои да разберем.

Източник: woman.bg