October 23, 2024

Изненада: Мерил Стрийп ще участва в продължението на „Дяволът носи Прада“

Работи се по продължението на блокбастъра

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/iznenada-meril-striyp-shte-uchastva-v-prodalzhenieto-na-dyavolat-nosi-prada/226441 Kliuki.net
Изненада: Мерил Стрийп ще участва в продължението на „Дяволът носи Прада“

В "Дяволът носи Прада", който излезе на екран преди 18 години, Мерил Стрийп ще се превъплъти в ролята на Миранда Пристли.

Филмът ще проследи борбата на Миранда, редактор на водещото модно списание Runaway, с упадъка на традиционния печатен бизнес. В продължението ще станем свидетели на сблъсъка между Миранда и бившата ѝ асистентка Емили Чарлтън, изиграна от Емили Блънт, която ще видим като висш мениджър в луксозна група.

В оригиналния филм участваха звездни актьори, сред които Мерил Стрийп, Емили Блънт и Ан Хатауей. Базиран на едноименния роман на Лорън Уайзбъргър, филмът проследява историята на травматичното преживяване на млада жена, която работи в модно списание.

Мерил“ Стрийп работи в киното, театъра и телевизията. Считана е за най-великата жива актриса и една от най-великите на всички времена.

Носителка е на множество отличия през цялата си кариера, обхващаща повече от четири десетилетия, включително рекордните 21 номинации за „Оскар“, спечелвайки три, и рекордните 33 номинации за „Златен глобус“, спечелвайки осем,как то и 2 награди Еми и 2 награди на БАФТА. Тя има най-много номинации за „Оскар“ и за „Златен глобус“ от всички актриси и актьори в историята.

Източник: filmfare.com