юли 06, 2024

Известна астроложка с мрачна прогноза за съдбата на Кейт Мидълтън

Василиса Володина взе отношение по темата

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/izvestna-astrolozhka-s-mrachna-prognoza-za-sadbata-na-keyt-midaltan/226049 Kliuki.net
Известна астроложка с мрачна прогноза за съдбата на Кейт Мидълтън

Известната астроложка се опита да предскаже бъдещето на Кейт Мидълтън. За съжаление прогнозата изобщо не е позитивна.

"Хороскопът на Кейт изглежда много потискащо. Няма признаци за подобрение през следващите месеци. А есента може да влоши нещата още повече. Неуместно е дори да говорим за подробности", написа Володина в канала си в Telegram.

Отсъствието на херцогинята от обществения живот породи купища съмнения. Според официалните данни принцесата страда от сериозен вид рак. Подробностите обаче се пазят в дълбока тайна. По данни на кралския експерт Марк Рош, Катрин е била диагностицирана с рак на дебелото черво.

В средата на юни за първи път видяхме Кейт на публично място. Тя взе участие  в парада по случай рождения ден на крал Чарлз. Изтече информация обаче, че състоянието й се влошило след това и няма да е скоро следващото й появяване.

"Тя беше на крака дълго време. Предложиха й да седне и тя го направи с благодарност. Това предполага, че в момента не е толкова силна, колкото беше преди да започне лечението", казва кралския експерт Кейти Никол, цитирана от Entertainment Tonight.

Между другото, не само прогнозата на Володина звучи ужасяващо. Наскоро онколози разказаха за особеностите на рака на дебелото черво, за който се твърди, че е диагностициран при съпругата на принц Уилям.

Източник: blitz.bg