October 10, 2024

Лепа Брена разтърси последователите си с тези думи

Балканската суперзвезда зове за помощ

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/lepa-brena-raztarsi-posledovatelite-si-s-tezi-dumi/231619 Kliuki.net
Лепа Брена разтърси последователите си с тези думи

Лепа Брена разчувства феновете си по целия свят, като публикува трогателен пост в социалните мрежи. Тя зове за помощ. Думите й  разтърсиха последователите и близките й.

Сине, не ми е жал нито за земята, нито за къщата...", написа тя в профила си в мрежата. И допълни: "Жал ми е, сине, че нямам време да построя нещо ново, а това, което ми е останало, къде да го изживея.. ".

Както е добре известно, родната й Босна пострада тежко от наводнения. Певицата изрази мъката си от трагедията. Много загубиха животите си и останаха без дом.

След опустошителните наводнения, певицата призова за помощ обществото - да помогне на пострадалите да си стъпят на краката и да преодолеят тъгата от това, че са останали без дом, без нищо.

Лепа Брена започва своята музикална кариера през 1981 г. и до днес има издадени 17 албума, но признава, че винаги ще помни най-успешния си концерт за всички времена – този на Националния стадион „Васил Левски“. Именно тогава Лепа Брена кацна с хеликоптер пред публика от над 100 000 души.

„Винаги се вълнувам, когато идвам в България. Хората тук ме обичат и аз усещам тази любов. Песните ми се пеят, а за всеки артист това е от голямо значение. Благодаря за поканата и привилегията да пея на най-голямата клубна сцена на Балканите“, каза зведата.

Източник: blitz.bg