април 27, 2024

Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович

Двете са близки приятелки

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/lepa-brena-s-shokirashti-podrobnosti-za-razvoda-na-dragana-mirkovich/220545 Kliuki.net
Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович

 

След новината за развода на Драгана Миркович, хората в Сърбия са разделени. Едните обвиняват певицата, а другите – похотливия й съпруг.

Лепа Брена реши да проговори по наболялата тема. Двете са близки приятелки от десетилетия. В интервю за местните медии преди няколко месеца Миркович изтъкна, че Брена е била до нея, когато е обмисляла да се разведе.

Тя каза, че наистина не би искала да коментира тази история. Това е шок за всички. Драгана Миркович е нейна приятелка. Двете започнали работа с един и същи човек, който ги направи големи звезди и направи сериозен певчески екип.

„Искам да кажа, че това е болезнен момент за всички ни, особено за мен. Представям си как се чувства тя“ - казва Брена пред телевизия К1.

Тя каза още, че напълно разбира емоционалното състояние на колежката си. Призова хората да я уважават и да не слагат сол в раната й, понеже е добър човек и голям професионалист.

Колко близки са двете певици се видя по време на изпълнението им в зала "Армеец" през 2023 година, когато Лепа Брена се разплака заради Драгана на сцената.

Стана ясно, че Драгана Миркович се развежда, а мъжът й  сложил рога с доста по-младо момиче.

Източник: telegraph.bg