September 19, 2024

Неслихан Атагюл наля значително по време на бременността

За сметка на това от лицето й лъха свежест

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/neslihan-atagyul-nalya-znachitelno-po-vreme-na-bremennostta/229998 Kliuki.net
Неслихан Атагюл наля значително по време на бременността

По всичко личи, че актрисата Неслихан Атагюл, която влезе в ролята на Наре Челеби в сериала „Дъщерята на посланика“, ще изкара първата си бременност в свръхтежка категория. Макар до термина й да остава още доста време, тя вече тежи 67 кг. Звездата вече си е дала сметка, че по всяка вероятност в деветия месец ще е грамада и се шегува със себе си.

 

Едно обаче не може да се отрече – макар и значително напълняла, Наре Челеби и сега е доста привлекателна жена. Да, не може да се отрече, че 32-годишната актриса е напълняла значително в ханша, бедрата и бюстът й също се е налял приятно, но пък за сметка на това лицето й излъчва свежест.

Преди да замине за морската си почивка, Неслихан и съпругът й научили пола на рожбата си. Неслихан отишла на ехограф и прегледът установил, че носи момиченце в утробата си.

 

Припомняме, че госпожа Атагюл успя да зачене от съпруга си Кадир Доулу осем години след сватбата им като до положителната развръзка се стигна след инвитро процедура в клиника за репродуктивно здраве в Маями. Актрисата остана във Флорида цяла пролет, където янките излекуваха детеродните й органи и поставиха ембрион в матката й.

 

Звездата от „Дъщерята на посланика“, „Листопад“ и „Черна любов“, хлътна по Кадир Доулу преди 11 години по време на съвместното им участие в теленовелата „Двете лица на Истанбул“, разказваща изпепеляващата любовна история на мъж и жена от два коренно различни свята. Красавицата дори татуира името на любимия си мъж от вътрешната страна на долната си устна след бляскавата им сватба през 2016 г.

Източник: Уикенд