September 08, 2024

Шеметен юли за семейство Бекъм! Дейвид и Виктория чукнаха 25 години заедно, щерка им Харпър вече е на 13 (Видео + Снимки)

Въпреки трудностите в брака си Дейвид и Виктория Бекъм смело удържат напора на годините

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/shemeten-yuli-za-semeystvo-bekam-deyvid-i-viktoriya-chuknaha-25-godini-zaedno-shterka-im-harpar-veche-e-na-13-video-snimki/226955 Kliuki.net
Шеметен юли за семейство Бекъм! Дейвид и Виктория чукнаха 25 години заедно, щерка им Харпър вече е на 13 (Видео + Снимки)

В Деня на независимостта през 1999 г. влюбените се отрекоха тотално от личната си независимост и сключиха брак на бляскава церемония. В продължение на много години имената им бяха намесвани в редица скандали, най-вече в изневери от страна на Дейвид Бекъм, разбира се.

Е, за ужас на любопитните крехката Виктория успя да издържи на всички трудности и днес все още е вярна съпруга на мъжа си. Двамата демонстрираха силни чувства и по повод 25-ата годишнина от сватбата си. Наконтени в лилаво, те се показаха като крал и кралица от троновете си, за да заявят в синхрон колко се обичат и как неусетно минава времето им един с друг.

Юли месец е важен по линия не само на годишнината, но и заради рождения ден на единствената дъщеря на Виктория и Дейвид Бекъм. На 10 юли звездното момиче навърши заветните 13 години.

По повод празника родителите ѝ не пропуснаха да я поздравят и в социалните мрежи. Видео, посветено на Харпър, разчувства хилядите почитатели на семейството в Инстаграм. Баща ѝ сподели, че младата дама е неговото всичко и че притежава най-удивителните сърце и усмивка на света.

Източник: Инстаграм