юни 27, 2024

Скрита символика: Кейт Мидълтън изпрати мълчаливо послание (СНИМКА)

Принцесата сподели нови актуализации за битката й с рака

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/skrita-simvolika-keyt-midaltan-izprati-malchalivo-poslanie-snimka/225331 Kliuki.net
Скрита символика: Кейт Мидълтън изпрати мълчаливо послание (СНИМКА)

Целият свят и Великобритания говорят за едно – Кейт Мидълтън. Шест месеца принцесата на Уелс отсъстваше от обществения живот. Тя обаче зарадва почитателите преди церемонията Trooping the Color, като сподели нови актуализации за здравето си на фона на продължаващата битка с рака.

Тя публикува изявление, за да каже на феновете си, че постига „добър напредък“. Пусна зашеметяваща нова снимка, на която позира под дърво.

Облечена в шикозни дънки, елегантен блейзър и тениска, Кейт изглеждаше в добро настроение, докато гледаше в далечината, косата й беше прибрана зад ухото, за да разкрие чифт семпли перлени обеци Annoushka.

Кейт не се появява за пръв път с тях. През цялото си време в кралското семейство често е предпочитала бижута, които носят фино значение и скрити послания, а много от най-обичаните й предмети са предназначени да почетат конкретна кауза, място или човек.

Принцесата избра да носи именно перли. Те са символ на борбата й с рака.

Принцеса Даяна също залагаше на перлите. Освен това, бижутерите от Марахлаго обясниха, че перлите също „се разглеждат като символ на превръщането на нещо негативно в нещо положително“.

Надяваме се, че все по-често ще виждаме Кейт на публични места.

Източник: blitz.bg