September 19, 2024

Тежки дни за футболната звезда Ламин Ямал! Наръгаха баща му с нож, докато разхожда кучето си (Подробности)

Манур Насрауи е в стабилно, но доста сериозно състояние

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/tezhki-dni-za-futbolnata-zvezda-lamin-yamal-naragaha-bashta-mu-s-nozh-dokato-razhozhda-kucheto-si-podrobnosti/228593 Kliuki.net
Тежки дни за футболната звезда Ламин Ямал! Наръгаха баща му с нож, докато разхожда кучето си (Подробности)

Няколко удара с нож отнася той, докато съвсем нормално е извел на разходка домашния си любимец. Инцидентът се е случил на паркинг в Матари, като мястото се намира на около 30 километра от Барселона. Кварталът е известен като родното място на Ламин Ямал, но за съжаление, вече ще се свързва и с нападението над баща му.

За момента не се посочват причините, довели до неколкократното намушкване. Властите обаче реагират доста бързо и предвид ситуацията вече има арестувани. По-късно разследването обещава да осветли и повода, заради който бащата на футболната звезда е в болница.

Така Ламин Ямал записва пореден тежък удар в личната си история. Той буквално изгря със способностите си по време на ЕВРО 2024 и всъщност допринесе за коментари от типа, че Испания е грабнала първото място буквално с помощта на детската градина.

Впоследствие се разбра, че на любовния фронт футболистът също демонстрира победи. Гаджето му се оказа с няколко години по-голяма студентка и предвид отношенията им всичко изглеждаше цветя и рози. По-късно обаче неочакван клип на приятел на момичето я показа в скута на неизвестен младеж, а думите ѝ, че ще я съсипят с това видео, бяха показателни.

Източник: actualno.com