September 08, 2024

Виктория Бекъм се мазни на Кейт Мидълтън с подаръци, мъжът ѝ се уреди като посланик във Фондацията на краля (Подробности)

Семейство Бекъм се стреми да подържа отлични връзки с кралското семейство

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/viktoriya-bekam-se-mazni-na-keyt-midaltan-s-podaraci-mazhat-se-uredi-kato-poslanik-vav-fondaciyata-na-kralya-podrobnosti/227345 Kliuki.net
Виктория Бекъм се мазни на Кейт Мидълтън с подаръци, мъжът ѝ се уреди като посланик във Фондацията на краля (Подробности)

На фона на химиотерапията, която провежда Кейт Мидълтън, футболната съпруга Виктория Бекъм явно е решила да докаже топлите си чувства. За целта най-напред тя изпратила редица съобщения до принцесата, с които да гарантира подкрепата и разбирането си. За капак в плановете ѝ влизал и чисто материален подарък – подбрани продукти от линията ѝ, както и лакомства. Освен това футболната съпруга никак не искала жестът ѝ на внимание към Кейт да се приема като подмазване и гледала да съобрази действията си с протокола.

Дейвид Бекъм също питае изключителни чувства към кралската фамилия. Когато Хари и Меган бяха на върха във Великобритания, двамата с Виктория бяха доста близки с тях. После обаче се появиха слухове, че семейството разпространява неверни твърдения за приятелите си в пресата, и отношенията им приключиха. Не така обаче стои въпросът с Кейт Мидълтън и принц Уилям. Бекъм притежават ордени на Британската империя и според информацията футболистът се е устремил и към рицарско звание. Преди време пък той отбеляза поредната си победа, като стана посланик на Фондацията на краля. Така Дейвид и Виктория бавно, но славно катерят върховете към кралската фамилия, а дали подаръците са добра идея в случая, времето ще покаже.

Източник: woman.bg