юли 27, 2024

Войната на звездите: Бекъм унижиха жестоко Съсексови

Виктория Бекъм си отмъщава на Меган Маркъл на фона на горчив разрив - и това унижава семейство Съсекс

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/voynata-na-zvezdite-bekam-unizhiha-zhestoko-saseksovi/224491 Kliuki.net
Войната на звездите: Бекъм унижиха жестоко Съсексови

Меган Маркъл може би се надява задръжките ѝ да не я поставят в толкова сложна ситуация, колкото документалния ѝ филм в Netflix.

Според нови данни от миналата седмица популярността на шоуто на Съсекс в Netflix е намаляла и е засенчена от бившите им приятели Виктория и Дейвид Бекъм.

Документалният филм на Бекъмови, пуснат през октомври миналата година, е бил гледан 208,5 млн. часа през 2023 г.

В същото време Хари и Меган са имали 72,9 млн. часа гледане през годината, въпреки че тяхното предаване е пуснато година по-рано и е нормално гледанията на предаванията да намаляват с времето.

Сериалът на херцога и херцогинята на Съсекс за Netflix се превърна в незабавен хит, когато дебютира през декември 2022 г.

Той беше толкова популярен, че беше най-големият дебют на Netflix по това време, с 81,6 млн. часа гледане през първите четири дни.

Изглежда обаче, че първоначалният фурор бързо е отшумял.

Възможно е това да се дължи на факта, че феновете са се надявали на кралска проницателност в предаването, но вместо това са били разочаровани от „хленченето“ на двойката, както заявиха някои.

Междувременно други зрители упрекнаха Меган, че се е „подиграла“ с необходимостта да направи реверанс към покойната кралица.

За сметка на това феновете похвалиха Дейвид, че споделя честно за кариерата си, а редица комични сцени от семейния живот станаха популярни.

Твърди се, че херцогът на Съсекс се е обадил на Дейвид, за да обвини него и съпругата му Виктория в изтичане на информация, което е накарало Дейвид да „изпадне в ярост“

Дейвид също така беше „пренебрегнат“ от Хари, след като летя 22 часа от Лондон до Сидни по молба на кралската особа за игрите Invictus през 2018 г.

За първи път пукнатини в приятелството на двойката започнаха да се появяват през пролетта на 2022 г., когато бившият футболист покани принц Уилям и Кейт на сватбата на сина си Бруклин - а не Хари и Меган.

По това време източник заяви: „Привързаността и историята на Дейвид са свързани с Уилям и Кейт и те имат много силна връзка и бяха избрани от тях за гости на сватбата.

„Винаги е ставало дума за тях, никога не е ставало дума за Меган и Хари.

„Те са хората, към които Дейвид и Виктория са привързани, и това винаги е било свързано с тях, защото те имат дълга история заедно.“

Източник: thesun.co.uk