September 16, 2024

Ябълката на раздора: Какво се случва с милионите на Ален Делон

Завещанието на знаменития актьор е предадено на децата му

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/yabalkata-na-razdora-kakvo-se-sluchva-s-milionite-na-alen-delon/229753 Kliuki.net
Ябълката на раздора: Какво се случва с милионите на Ален Делон

Завещанието на Ален Делон от четири страници е изпратено с препоръчана поща от Швейцария до Антъни, Анушка и Ален-Фабиен Делон. Наследниците на актьора имат 30 дни да го оспорват.

Според завещанието на Ален Делон 50% от имуществото му трябва да отиде при Анушка, а останалото трябва да бъде разделено поравно между синовете му, което е разрешено от френското законодателство. Това разпределение доведе до конфликти между наследниците.

От своя страна Антъни заведе дело срещу Анушка, като я обвинява, че е укрила резултатите от когнитивните тестове на баща им, сочещи недееспособността му по време на съставяне на завещанието.

Не бе планирано отдаване на почит в национален мащаб, тъй като Делон ясно е заявил, че не желаеше това. Той заяви, че иска да бъде погребан близо до кучетата си в имението си в Души, Централна Франция, където почина.

Трите му деца - Антъни, Анушка и Ален-Фабиен, които месеци наред бяха в ожесточени спорове за лечението му, се обединиха, когато обявиха смъртта на баща си.

Изпълненията на Делон в някои от най-великите филми на 60-те и 70-те години на миналия век са високо оценени, а харизмата му на екрана е невъзможна за пренебрегване.

Източник: blitz.bg france24.com