September 08, 2024

Знае как да провокира: Бриджит Макрон показа зашеметяваща фигура

Любимата на френския президент показа голи баджаци

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/znae-kak-da-provokira-bridzhit-makron-pokaza-zashemetyavashta-figura/227283 Kliuki.net
Знае как да провокира: Бриджит Макрон показа зашеметяваща фигура

Бриджит Макрон приковава погледите със всяка своя публична изява. С наближаващата Олимпиада в Париж двойката Макрон ще има десетки публични изяви. Тя вече се подготвя.

Първата дама на Франция е символ на парижкия стил. Блондинката знае правилата на елегантната небрежност и винаги ги използва. Мнозина критикуват 71-годишната Бриджит за твърде разголените й визии. Тя обаче изповядва принципа, че  възрастовите ограничения са само в главите на хората.

Макрон се появи в  семпла, но ефектна бежова рокля. Минито й подчертаваше стройните й крака. Първата дама реши да напомни на всички, че все още е в перфектна форма.

Феновете не пропуснаха да коментират визията на първата дама, която знае как да подчертава фигурата си.

Еманюел Макрон се влюбил в нея, въпреки разликата от 24 години. Дори и бракът му да се отразява отрицателно върху политическата му кариера, то на него сякаш изобщо не му пука.

Много фразнцузи разбират неговата постъпка, все пак Бриджит изглежда зашеметяващо.

Тя е по професия е преподавател по френски и латински език в средно училище. Родена в семейството на производителя на шоколадени изделия и притежател на мрежа от сладкарски магазини.

Източник: blitz.bg