май 18, 2024

Алегра Версаче неузнаваема! Вижте порасналата наследница на империята "Версаче" днес

https://kliuki.net/zvezdite-predi/alegra-versache-neuznavaema-vizhte-porasnalata-naslednica-na-imperiyata-versache-dnes/159558 Kliuki.net
Алегра Версаче неузнаваема! Вижте порасналата наследница на империята "Версаче" днес

Алегра Версаче е неузнаваема, наследницата на модната империя порасна

Алегра Версаче е неузнаваема. Едно от най-богатите деца в света на модата се превърна в очарователна девойка. И наследница на огромна империя, която един ден ще управлява милиарди. Дъщерята на Донатела Версаче и единствена наследница на модната империя на Джани Версаче, се появи преди ден в общественото пространство. За разлика от майка си, Алегра избягва всякаква публичност и през последните години почти не се появява в пресата или социалните мрежи. Затова и всяка нейна поява се превръща в сензация, както се случи преди ден. А повод за публичността й е решението на двете с майка й да дарят 200 000 евро за центъра за интензивна грижа в болницата Сан Рафаеле в Милано. Двете направиха дарението като жест на подкрепа към медиците, които в момента се борят със заразата от коронавирус, засегнала страната. А Алегра, която от години е в сърцата на италианците, отново ги накара да се влюбят в нея. Чаровната наследница на фамилията Версаче няма славата на супермодел и не е луда по модата като майка си. Но за сметка на това се оказа собственичка на най-известната модна къща на планетата.

И така се превърна в една от най-желаните булки.

Алегра обаче грижливо пази личния си живот в тайна. Собствената й майка, умишлено или не, я държеше далеч от прожекторите години наред. Благодарение на това наследницата на Версаче преживя доста спокойни години и не позволи славата да я заслепи,  пише fashionmagazine.it. [caption id="attachment_162671" align="aligncenter" width="300"]Алегра Версаче порасна, неузнаваема е сн. Инстаграм Алегра Версаче порасна, неузнаваема е сн. Инстаграм[/caption] Към днешна дата почти нищо не се знае за нея. Тя не се появява по обществени събития, освен в много редки случаи, мълчи по повод личния си живот, но в същото време управлява компания за милиони. След като Майкъл Корс купи преди две години модната марка "Версаче", Алегра придоби 100% от семейния холдинг Verim. Тя изкупи дяловете на чичо си и майка си и така стана собственик на новата семейна фирма. И както се говори се справя все по-успешно с нея.