февруари 29, 2024

Хирургът, сложил силикона на Ивка Бейбе, се изгаврил с гърдите на куп звезди

Десетки са пострадали от лекаря на инфлуенсърката

https://kliuki.net/zvezdite-predi/hirurgat-slozhil-silikona-na-ivka-beybe-se-izgavril-s-gardite-na-kup-zvezdi/214663 Kliuki.net
Хирургът, сложил силикона на Ивка Бейбе, се изгаврил с гърдите на куп звезди

Гърдите на Ивка Бейбе придобиха особена популярност заради публикувана снимка в интернет пространството. Шокиращият им вид и това, че започват почти от врата, допринесоха за куп подигравки с инфлуенсърката. Оказва се, че Ива не е единствената жертва на хирурга, сложил имплантите.

 

Куп други родни звезди са се доверили на същия лекар за корекция на гърдите. Според слуховете едни от най-известните ци*и в страната са дело именно на този хирург. Става въпрос за Джулиана Гани, която е сложила първата доза силикон при него. Впоследствие обаче тя се е доверила на друг, който е коригирал бюста на пловдивчанката и работата на лекаря.

 

Твърди се, че първите си импланти при същия специалист е поставила и певицата Камелия още в по-ранните години на своята кариера. Тя доста време е страдала от проблеми с поставения силикон, но впоследствие е коригирала извършеното с нова интервенция.

 

Причина доста жени да се доверят на въпросния хирург може би се крие в по-ниските цени, които предлага. Твърди се, че той подбива пазара с евтини и некачествени импланти, а атрактивната цена е „добре дошла“ за търсещи слава новоизгряващи звезди у нас.

 

Ивка Бейбе сподели, че е срината след разпространението на снимката. Самата тя казва, че е преживяла много, за да има тези гърди и не смята да съди пластичния хирург, тъй като си харесва бюста. Шеговито тя вметна, че има най-известните гърди в страната.

 

Източник: blitz.bg