април 27, 2024

Кейт Мос изби рибата като се пусна полугола на 49 г. СНИМКА

Външният вид на знаменитостта изуми всички

https://kliuki.net/zvezdite-predi/keyt-mos-izbi-ribata-kato-se-pusna-polugola-na-49-g-snimka/210091 Kliuki.net
Кейт Мос изби рибата като се пусна полугола на 49 г. СНИМКА

Кейт винаги е била позната като кралицата на провокациите, както в света на модата, така и в своя личен живот. Външно тя може и да не изглежда толкова впечатляваща, но винаги е успявала да се появява на предните страници на вестниците, като световни дизайнери се надпреварваха да работят с нея. Вероятно страстният й характер беше ключовата черта, която я правеше толкова запомняща се.

През 90-те години Кейт Мос смело излизаше на подиума облечена в прозрачни, къси и асиметрични рокли. Тя беше активна в изпробването на всички фантастични образи, които дизайнерите й предлагаха.

Кейт Мос изби рибата като се пусна полугола на 49 г. СНИМКА

В момента е на 49 години, но дори след години тя продължава да се отличава със своите стилни тоалети. Не е изгубила способността си да шокира, като привлича вниманието на всички около себе си. Наскоро, тя посети съпругата на Джордж Клуни, облечена в напълно прозрачна бяла рокля с издути ръкави и запомняща се визия.

Кейт Мос изби рибата като се пусна полугола на 49 г. СНИМКА - Снимка 2

Всички присъстващи успяха да видят нейните гърди и високите къси панталонки в телесен цвят. Към този необичаен аутфит, тя допълваше визията си със златни обувки с изключително високи токчета.

Кейт Мос изби рибата като се пусна полугола на 49 г. СНИМКА - Снимка 3

Разрошената й коса с и черните очи създаваха стил, който Кейт обича и е характерен за нея.

Феновете бяха изненадани от визията й и се запитаха дали тя може би не иска да открадне вниманието на съпруга на приятелка си, красивият Джордж Клуни.

Източник: blitz.bg