September 16, 2024

Нищо общо с Фериа! Хазал Кая се състари до неузнаваемост (Снимки)

Хазал Кая няма нищо общо с миловидното момиче, което беше някога.

https://kliuki.net/zvezdite-predi/nishto-obshto-s-feria-hazal-kaya-se-sastari-do-neuznavaemost-snimki/227536 Kliuki.net
Нищо общо с Фериа! Хазал Кая се състари до неузнаваемост (Снимки)

Звездата от "Огледален свят" демонстрира неочаквано състарен външен вид и изненада всички.


След раждането на двете си деца Хазал сякаш бърза да порасне и да остарее. Дълго време тя беше критикувана заради отношенията с доста по-възрастния си приятел Али Аталай, който по-късно стана неин съпруг. На сватбата на двойката не липсваха коментари, че едва ли не Али се възползва от невинната Хазал. 


Шест години по-късно звездата от "Огледален свят" е щастлива майка на две деца и няма нищо общо с предишното си аз. С червена коса, тежък грим и нова прическа, Хазал изглежда поне на 40 години, въпреки че наскоро навърши 30. 


"Тя е неузнаваема. И това не е заради новия й филмов проект. Хазал просто бърза да порасне, да изглежда подходяща за съпруга си", коментират нейни приятели.
Самата актриса не говори за личния си живот и твърди, че семейството й е напълно щастливо и няма нужда от друго, за да се чувства пълноценна личност. И се гордее с новия си външен вид. "Омръзна ми хората постоянно да говорят за външността ми. Години наред се срамувах, че съм твърде пълна, което беше заради диабета, от който страдам. После отслабнах и ме обвиниха за анорексичка. Откакто спрях да се съобразявам с тяхното мнение се чувствам много по-добре", казва актрисата. И припомня, че е имало период, в който е била готова дори да напусне киното, тъй като постоянният обществен натиск я съсипвал. Именно тогава съпругът й успял да й помогне да се събере и да промени живота си.