март 28, 2024

Парис Хилтън с баровско имение за 17 милиона (Вижте в какъв лукс се шири – Снимки и видео)

https://kliuki.net/zvezdite-predi/paris-hiltan-s-barovsko-imenie-za-17-miliona-vizhte-v-kakav-luks-se-shiri-snimki-i-video/162202 Kliuki.net
Парис Хилтън с баровско имение за 17 милиона (Вижте в какъв лукс се шири – Снимки и видео)

Парис Хилтън смята да си създаде дворец

Баровското имение на Парис Хилтън неслучайно привлича вниманието на ценителите. Имотът на звездата струва не един и два милиона и може да се мери само със собствеността на най-богатите. На всичкото отгоре този лукс не е достатъчен на русокосата дива, затова тя е решила лекичко да го подсили. Така неспокойната натура на Парис в момента се занимава с ремонта на жилището. Колко ще струва цялостното реновиране, засега не е известно. Факт е обаче, че грандиозната промяна ще глътне доста финанси. [caption id="attachment_175367" align="aligncenter" width="300"]Парис Хилтън определено си живее царски Парис Хилтън определено си живее царски
Снимка: инстаграм[/caption] От цели две години милионерската наследница е ангажирана с баровското си имение. Защо толкова се бави, не е ясно. Единственото, което знаем, е, че ремонтът ври и кипи с пълна сила. Самата Парис Хилтън намери време между многобройните си ангажименти, за да разходи почитателите си из огромната си къща. И съвсем не е от значение, че в момента домът ѝ прилича на строителна площадка. [caption id="attachment_175369" align="aligncenter" width="300"]Кой може да се похвали с подобен лукс? Кой може да се похвали с подобен лукс?
Снимка: YouTube[/caption] Макар на моменти да изглежда, че завездата рекламира голяма част от продуктите, разположени в имението, все пак тя прави и равносметка на времето, прекарано между тези немислими за обикновените хора "четири стени". Въпреки липсата на част от старото разположение Парис си спомня доста пикантерии, свързани с имота. [caption id="attachment_175371" align="aligncenter" width="300"]Стая за дрехи – дай боже всекиму! Стая за дрехи – дай боже всекиму!
Снимка: YouTube[/caption] С отделни стаи за обувки е разполагала някога богатата наследница. На всичкото отгоре те са били подредени по вид и цвят точно като в магазините. Разбира се, няма как да не подчертаем, че става дума само за световни марки. Вероятно носталгия обзема русокоската при спомена за доброто старо време в имението и разходката между всички стаи за обувки. Е, звездата определено ще се постарае, за да възвърне вида на къщата си – при това далеч по-бляскав и пищен. Пространството, е което се шири русокоската, е впечатляващо. Тя има на разположение не само стандартните за всеки дом помещения, а и немислими за простолюдието екстри. Поне прословутата стая за бижута на Парис със сигурност ще бъде запомнена.