September 29, 2024

По-скандална и от Ален Делон! Бриджит Бардо крие потресаващо минало (Подробности)

Тя вече е на 90 години, но продължава да предизвиква вълнение в обществото

https://kliuki.net/zvezdite-predi/po-skandalna-i-ot-alen-delon-bridzhit-bardo-krie-potresavashto-minalo-podrobnosti/231066 Kliuki.net
По-скандална и от Ален Делон! Бриджит Бардо крие потресаващо минало (Подробности)

Бриджит Бардо не остава външни от прожекторите, дори и на достопочтената възраст от 90 години. Френската актриса, която се превърна в идол за няколко поколения мъже и жени в световното кино, остави траен отпечатък в света на модата и киноизкуството.

Но извън прожекторите Бриджит е изключително противоречива. Актрисата изглежда е имала по-бурен живот, дори и от този на колегата си Ален Делон. С четири развода, един отчужден син, крайно десни политически възгледи и дори остри критики към ислямистите, Бардо е определена фигура, която често се появява в медиите.

 

Звездата обаче казва, че не съжалява за един своя стъпка и дори се смята нито за горда, че е успяла да преживее това, което й се е случило.

"Когато научих, че съм бременна, исках да се самоубия. Молех лекарите да убият бебето ми със смъртоносна доза морфин, но те не искаха. Прерязах си вените, удрях се с юмруци по корема, но Николас се роди. Скоро след това се разведох със съпруга си и го оставих изцяло на грижите му“, казва Бриджит.


Актрисата прави два опита за самоубийство, вторият от който е когато е на 49 години. Година по-късно тя се заболява от рак, но след успешна лъчетерапия се възстановява три години след това. Бриджит днес е на 90 години и продължава да е еталон за стил, а освен това е яростен радетел за защита на правата на животните. „Дадох младостта си на хората и те не я оцених. Сега ще дам мъдростта и опита си на животните, за да настроя нещо добро за света“, казва още актрисата.

 

Днес тя живее в голям апартамент в Париж, всичко така отчуждена от сина си. Двамата остават смразени, особено след нейните признания, че никога не е искала да го има.