април 27, 2024

Познахте ли я? Камелия се появи на клипче от 1991 г. (На 20 певицата е по-естествена отвсякога – Видео)

От дни в Мрежата се върти видео от младостта на изпълнителката

https://kliuki.net/zvezdite-predi/poznahte-li-ya-kameliya-se-poyavi-na-klipche-ot-1991-g-na-20-pevicata-e-po-estestvena-otvsyakoga-video/219801 Kliuki.net
Познахте ли я? Камелия се появи на клипче от 1991 г. (На 20 певицата е по-естествена отвсякога – Видео)

В клипчето тя е само на двайсет години и изглежда доста по-различно, отколкото сме свикнали да я виждаме в последните десетилетия. Косата ѝ е черна и на пръв поглед никак не можем да свържем този цвят с нея. От години Камелия е блондинка, затова и кадрите са доста интересни – представят я в различна светлина.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kamelia (@kamelia_official)

Косите ѝ са дълги и вдигнати нагоре в отговор на модата навремето, а тя самата е заснета по време на работа. Заедно с колегите си е показана в пълно заведение, където хората се забавляват. Авторът на видеото обаче явно се интересува от певицата, тъй като вниманието му е насочено само към нея. За момент се виждат и останалите членове на бенда, които все пак са се събрали да си свършат работата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kamelia (@kamelia_official)

Прави впечатление, че Камелия е максимално естествена дори и на работа. По лицето ѝ няма и следа от корекции, а гримът ѝ по никакъв начин не се натрапва и не дразни. Въпреки лошото качество на видеото все пак добре се забелязват качествата на 20-годишното ѝ Аз. Години по-късно певицата е блондинка, а ринопластиката, на която се подложи, все още е причина хората направо да ѝ се сърдят. Самата тя също публикува клипчето и предвид коментара ѝ явно наистина е мило да се видиш в кадри отпреди години.

Източник: Инстаграм