October 23, 2024

Бомба! Азис поднесе супер изненада, става баща на трето дете (Всичко за благата вест)

Майката и този път ще остане тайна

https://kliuki.net/bg-kliuki/bomba-azis-podnese-super-iznenada-stava-bashta-na-treto-dete-vsichko-za-blagata-vest/199185 Kliuki.net
Бомба! Азис поднесе супер изненада, става баща на трето дете (Всичко за благата вест)

Азис  хвърли поредна бомба в публичното пространство. Ромският славей отново  ще гушка бебе и то ще е трето поред. Това сподели кралят на фолка в личния си профил в Инстаграм, като пусна и снимки от прегледа за доказателство, че не се шегува.  А казва самата истина.

От фотосите  си

Бомба! Азис поднесе супер изненада, става баща на трето дете (Всичко за благата вест)

Бомба! Азис поднесе супер изненада, става баща на трето дете (Всичко за благата вест) - Снимка 2

личи, че жената, която е решила да дари трето отроче на певеца е във втори семестър от бременността си. Все още не е ясно, но се предполага, че и третото бебе ще е от мъжки пол. А лекарят,  който следи състоянието на плода и майката е известният гинеколог доктор Дяволов, се разбира от поста на певеца и многодетен татко.

Скоро предстои да научим и пола на третия наследник на Васил. Напълно очаквано майката няма да стане известна по изричното желание на Азис. Който през миналата 2022 г шокира всички, след като обяви публично, че се чувства благословен от Бог защто отново е татко на момченце на 44.

За Васко е известно, че има пораснала дъщеря, която се казва Рая. Тя се роди преди 16 г, а появата й тогава бе фурор. Баща й я пази от общественото внимание и не я показва на много снимки. Но е казвал за нея, че расте като скромно дете и й липса показност като щерка на звезда. Момичето вдясно на края на елхата вероярно е Рая, певецът е постнал името й  в инстаграма си. 

еБомба! Азис поднесе супер изненада, става баща на трето дете (Всичко за благата вест) - Снимка 3