януари 30, 2023

Бомба! Азис поднесе супер изненада, става баща на трето дете (Всичко за благата вест)

Майката и този път ще остане тайна

https://kliuki.net/bg-kliuki/bomba-azis-podnese-super-iznenada-stava-bashta-na-treto-dete-vsichko-za-blagata-vest/199185 Kliuki.net
Бомба! Азис поднесе супер изненада, става баща на трето дете (Всичко за благата вест)

Азис  хвърли поредна бомба в публичното пространство. Ромският славей отново  ще гушка бебе и то ще е трето поред. Това сподели кралят на фолка в личния си профил в Инстаграм, като пусна и снимки от прегледа за доказателство, че не се шегува.  А казва самата истина.

От фотосите  си

личи, че жената, която е решила да дари трето отроче на певеца е във втори семестър от бременността си. Все още не е ясно, но се предполага, че и третото бебе ще е от мъжки пол. А лекарят,  който следи състоянието на плода и майката е известният гинеколог доктор Дяволов, се разбира от поста на певеца и многодетен татко.

Скоро предстои да научим и пола на третия наследник на Васил. Напълно очаквано майката няма да стане известна по изричното желание на Азис. Който през миналата 2022 г шокира всички, след като обяви публично, че се чувства благословен от Бог защто отново е татко на момченце на 44.

За Васко е известно, че има пораснала дъщеря, която се казва Рая. Тя се роди преди 16 г, а появата й тогава бе фурор. Баща й я пази от общественото внимание и не я показва на много снимки. Но е казвал за нея, че расте като скромно дете и й липса показност като щерка на звезда. Момичето вдясно на края на елхата вероярно е Рая, певецът е постнал името й  в инстаграма си. 

е