October 10, 2024

Последни седмици до дебюта на Гала като баба! Водещата ударно стяга ританки и биберони (Видео)

Бебето на Мари Константин е сбъдната мечта за семейството

https://kliuki.net/bg-kliuki/posledni-sedmici-do-debyuta-na-gala-kato-baba-vodeshtata-udarno-styaga-ritanki-i-biberoni-video/231696 Kliuki.net
Последни седмици до дебюта на Гала като баба! Водещата ударно стяга ританки и биберони (Видео)

Дъщерята на Гала от години има сериозна връзка и като най-естествено нейно продължение дори обикновените зрители очакват бебе. Бременността ѝ вече е съвсем напреднала и се очаква до няколко седмици да роди. Затова и именитата ѝ майка е в трескава подготовка за идването на новия член на фамилията. Кратко видео сподели тя в Инстаграм и успя да покаже какво е накупила за внучето си. Към клипчето даже написа, че остават само няколко седмици до дебюта ѝ като баба. Новата ѝ роля, разбира се, веднага я снабдява с опцията да откликва при първа възможност в случай на нужда, а дотогава – да се грижи и за гардероба на малкото човече.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gala_na_kafe

От кадрите става ясно, че майка и дъщеря добре са се постарали, за да изберат достатъчно дрешки за новороденото. Гала демонстрира колко малки и сладки са бебешките облекла, като показва дори и как се нагъват над ръчичките, за да предпазят детето от драскане. По всяка вероятност семейството се е запасило с доста комплекти за бебета, като може би притеснение би дошло от възможността внучето бързо-бързо да порасне и дори да не успее да ги облече. Младите родители поначало искат да са подготвени с всичко необходимо, а щом е нужно, рамо мятат и бабите.

Източник: show.blitz.bg