май 11, 2024

Топене на мазнини без скалпел? Клиентите на Derma-Act ваят тела с лазер, топлина, радиочестота, инжекции и криолиполиза

Клиниката разполага с цял арсенал от процедури за оформяне на тялото – стопяване на мазнини, стягане на отпусната кожа и мускулатура, както и премахване на целулит и стрии

https://kliuki.net/liubopitno/topene-na-maznini-bez-skalpel-klientite-na-derma-act-vayat-tela-s-lazer-toplina-radiochestota-inzhekcii-i-kriolipoliza-3/215779 Kliuki.net
Топене на мазнини без скалпел? Клиентите на Derma-Act ваят тела с лазер, топлина, радиочестота, инжекции и криолиполиза

Първите дни на Новата година идват с обещание най-сетне да влезем в ония skinny дънки, които чакат ред в гардероба “за по-добри дни”. Празничните трапези пък издайнически напомнят за себе си, залепени неестетично по бедрата, корема, горната част на ръцете и дупето. Звучи ли Ви познато? На нас - да. 

 

Въпреки, че ключът към хармоничната фигура са балансираното хранене и правилно подбрани упражнения, през януари мнозина първосигнално се подлагат на свиреп глад. Не са малко и ония, които решават да премахнат мазнините оперативно - отчаяни, че фитнесът и диетата не вършат работа за бричовете, двойната брадичка и паласките, а увисналата от диети кожа отказва да се прибере.

 

Допреди няколко години единственият начин за окончателно премахване на мастните натрупвания бе чрез липосукция. Това е метод, придружен не само от хоспитализация и обща анестезия, но и от дълъг възстановителен период и – в много случаи – отпускане на кожата поради внезапното засмукване на голямо количество мазнини”.

 

Верни на максимата, че лятно тяло се вае през зимата, Derma-Act предлага безболезнени и минимално инвазивни процедури, допълващи перфектно тренировъчната и хранителна програма. Клиниките разполагат с цял арсенал високотехнологични процедури и армия опитни специалисти, които побеждават в схватката за красиво тяло. Първа стъпка към новата ви визия е насрочването на консултация, при която нашият опитен екип изследва проблемната зона и избира подходящата терапия според вашите индивидуални нужди. С помощта на иновативните процедури можете да възстановите хармонията в тялото си и да придобиете бленуваните перфектни пропорции.

 

На първа линия в битката с мазнините идва криолиполизата, която в Derma-Act се извършва с революционния уред ECOCRYO.

 

Тона е иновативна, неинвазивна и безболезнена процедура за намаляване на мазнините в определени области на тялото чрез замразяване и впоследствие разрушаване на мастни клетки. В резултат мастните клетки се разграждат в продължение на няколко месеца по естествен начин и постепенно може да се забележи как дебелината на слоя мазнина намалява.

Уредът ECOCRYO има много предимства, не само защото осигурява неинвазивна и безболезнена интервенция за пациента, но и защото води до трайни резултати, т.е. разрушените мастни клетки никога повече няма да се възстановят на даденото място. Веднъж унищожени, те не се възобновяват. 

 

Освен със студ, подкожните натрупвания могат да се изгорят и с топлина, научихме при визитата ни в клиниките, разположени на столичния бул. “Черни връх” и в кв. “Драгалевци”. Обратно на криолиполизата, тази процедура се нарича термолиполиза и се извършва посредством апарата SculpSure. 

 

“Това е изключително умна технология за нехирургично извайване на перфектните контури на тялото. Тя е създадена, за да премахне безопасно и ефективно нежеланите мастни клетки.

SculpSure® повишава температурата на мастните клетки, като по този начин разрушава структурата им. Той работи безопасно и контролирано само върху зоните с излишната мастна тъкан, като гарантира минималното ѝ абсорбиране в дермата и оставя повърхността на кожата невредима. По време на работата на уреда, Contact Cooling™ се използва за достигане на идеалната дълбочина на мастната тъкан и охлажда повърхността на кожата за допълнителна безопасност и комфорт на пациента.

 

Топене на мазнини без скалпел? Клиентите на Derma-Act ваят тела с лазер, топлина, радиочестота, инжекции и криолиполиза

Освен стапяне на мазнините, в Derma-Act разполагат с умни решения за контуриране на силуета и извайване на мускулите. 

 

Такава е системата за контуриране на извивките Maximus от Pollogen – иновация, която позволява на естетичните специалисти да третират и четирите слоя на кожата и да се справят с различни нейни състояния. Сред тях са: локално намаляване на мазнините и обиколката, лечение на целулит, видимо намаляване на стрии и белези. 

 

Топене на мазнини без скалпел? Клиентите на Derma-Act ваят тела с лазер, топлина, радиочестота, инжекции и криолиполиза - Снимка 2

Зад процедурата Maximus стоят две иновативни технологии: TriPollar® RF и DMA. TriPollar® RF прилага топлина както на повърхностните слоеве на кожата, така и на по-дълбоките. Използва ниска енергия, като по този начин осигурява незабавни и дълготрайни резултати. Загряването на мастните клетки ускорява метаболизма и ги кара да се свиват, което води до оформяне и контуриране на тялото. DMA пък е една от първите технологии, които подобряват мускулите и мускулния тонус. Достига до различните слоеве на мускула чрез директно прилаган електрически ток, който предизвиква интервали на стимулация и релаксация за ефективно повишено мускулно натоварване. 

 

Топене на мазнини без скалпел? Клиентите на Derma-Act ваят тела с лазер, топлина, радиочестота, инжекции и криолиполиза - Снимка 3

За онези от нас, които не обичат или не разполагат със свободно време да се потят в залата, на помощ идва процедурата за мускулна стимулация truSculpt®flex, която буквално с магическа пръчка изкарва пресата на корема. Не случайно това е любим начин за влизане във форма на активни спортисти, модели, актриси, но и за хора, възстановяващи се след специфични лечения и интервенции.

 

Топене на мазнини без скалпел? Клиентите на Derma-Act ваят тела с лазер, топлина, радиочестота, инжекции и криолиполиза - Снимка 4

“truSculpt®flex е мускулно неинвазивно скулптуриращо устройство, което предлага персонализирани процедури, съобразени с физическа подготовка, форма и цели на всеки отделен пациент. Многопосочната стимулация (MDS) на truSculpt®flex дава възможност за работа върху 3 зони едновременно и до 8 зони в отделни сесии, по този начин предоставяйки най-големият обем от зони от всички уреди на пазара. Мускулната стимулация може да бъде насочена към специфични мускулни групи като корем, бедра, ръце, брич, използвайки три възможности за режим на лечение”.

 

Топене на мазнини без скалпел? Клиентите на Derma-Act ваят тела с лазер, топлина, радиочестота, инжекции и криолиполиза - Снимка 5

По време на процедурата се поставят 8-16 truSculpt®flex апликатори в подходящите за вас области, които излъчват ниски нива на електричество, за да стимулират мускулните контракции и изградят мускулен тонус. В началото на процедурата се усеща лека контракция, изтръпване, затопляне и постепенно увеличаване на интензивността на свиване на мускулите, но без да се причинява дискомфорт.

Забележителни резултати могат да бъдат постигнати с най-малко 4 процедури. Може да се наложи допълнително лечение за постигане на персонализирани резултати. Препоръчителният брой процедури е 2 пъти седмично с интервал между тях 2 до 5 дни.

 

Топене на мазнини без скалпел? Клиентите на Derma-Act ваят тела с лазер, топлина, радиочестота, инжекции и криолиполиза - Снимка 6

“Черешката на тортата” в арсенала на клиники Derma-Act е неоперативната, инжекционна липосукция, на която доброволка от нашия екип се подложи още през м. октомври. Aqualyx е инжекционно лечение за неоперативно премахване на локални мастни натрупвания. Лечението се основава на локални инжекции на биосъвместима субстанция (деоксихолинова киселина) с цел изгаряне на излишните мазнини в тялото напълно безопасно и безболезнено. Веществото действа целенасочено върху проблемните зони и елиминира мастните клетки по естествен начин. Инжекциите се правят с усъвършенствана мезотерапевтична техника, така че локалната мазнина се третира едновременно по цялата ѝ повърхност и в дълбочина, за да има напълно равномерен краен резултат.

 

Топене на мазнини без скалпел? Клиентите на Derma-Act ваят тела с лазер, топлина, радиочестота, инжекции и криолиполиза - Снимка 7

Предимствата на инжекционната липосукция са окончателно премахване на мастните натрупвания в тялото и лицето (двойна брадичка), перманентен и равномерен резултат и естествено елиминиране на мастните клетки. Лечението е подходящо за ръце, корем, гръб, паласки, задни части, бедра, колене, шия и двойна брадичка – т.е. на почти всички проблемни зони по тялото.

 

За онези от Вас, които все пак са решили да прибегнат до скалпел за извайване на лицето и тялото, очаквайте следващия ни репортаж, посветен на пластичната хирургия.