април 28, 2024

Андреа с ново гадже: Кой е той? (СНИМКA)

Андреа не се отказва да търси щастието си

https://kliuki.net/kliuki/andrea-s-novo-gadzhe-koy-e-toy-snimka/210514 Kliuki.net
Андреа с ново гадже: Кой е той? (СНИМКA)

Любовните несгоди в личния живо на певицата не са от вчера, но май слънцето изгря и на нейната улица. Изглежда тя намери щастието в лицето на голяма турска звезда. Двамата не се крият, а снимките, публикувани в социалните мрежи нажежиха страстите.

Емре Йозмен я прегръща страстно,  а тя е видимо доволна от този факт. От фотоса става ясно, че двамата са решили да се поглезят с плаване с яхта по Босфора. В изискан ресторант бе забелязана двойката, където лично бе гощавана от шеф Рамзи.

До този момент нито певицата, нито актьорът са коментирали връзката си пред медиите. От снимките личи, че става въпрос за силни чувства.

Андреа обяви, че заминава за Турция по работа. По всичко изглежда, че е решила да съчетае полезното с приятното. Дава знак, че скоро от тъгата по Кубрат Пулев няма да остане и следа.

Както е известно, изпълнителката преживя изключително тежко раздялата си с боксьора Кубрат Пулев след дългогодишната им връзка. Това се отрази изключително зле на психиката й. Какво ще се случва оттук нататък в личния й живот, предстои да разберем от самата нея.

Източник: blitz.bg