април 30, 2024

Андреа сменя професията: Спира да пее

Попфолк звездата пак се подвизава в Турция

https://kliuki.net/kliuki/andrea-smenya-profesiyata-spira-da-pee/221206 Kliuki.net
Андреа сменя професията: Спира да пее

Андреа успя да стъпише всички последователи  социалните мрежи. Тя се показа в ново превъплъщение и мнозина помислиха, че спира да пее и става сервитьорка. Пусна снимка с къса черна пола и бяла блуза и написа: „Сервитьорката Орнела“.

Блондинката отново е забегнала в Турция най-вероятно на гости на гаджето си. 

“По-красива сервитьорка не съм виждала”, “Прекрасната Андреа е номер 1 и нейните хубави песни и най-хубавата певица, която съм виждал”, “Това момиче има прекрасна и вълшебна усмивка, много се гордея с теб, ти си златен човек и изпълнител, твоите най-верни почитатели винаги ще бъдем до теб” – четем из коментарите на почитателите й.

Изпълнителката зарадва феновете си с още кадри, на които показва с какво се храни, както и прекрасния интериор на заведението, в което се намира.

Наскоро Андреа се забърка в чуден скандал с родната телевизия The Voice. Оплака се в социалните мрежи, че медията пренебрегва български проекти, след като са отказали да пуснат последната ѝ песен.

Певицата е известна с острия си характер и често се забърква в скандали. Може би го прави, за да привлича вниманието върху себе си, както правят много родни звезди.

Източник: signal.bg