юни 26, 2024

Бившата на Рачков с нов живот зад граница (Анита се изфука с баровски меден месец като г-жа Стемпер – Снимки)

Прясната младоженка не си губи времето

https://kliuki.net/bg-kliuki/bivshata-na-rachkov-s-nov-zhivot-zad-granica-anita-se-izfuka-s-barovski-meden-mesec-kato-g-zha-stemper-snimki/223823 Kliuki.net
Бившата на Рачков с нов живот зад граница (Анита се изфука с баровски меден месец като г-жа Стемпер – Снимки)

След като години наред бе свързвана с Димитър Рачков, днес Анита е с нова фамилия и се радва официално на друг мъж. Сватбата ѝ се състоя през април, а към днешна дата г-жа Стемпер публикува и кадри от медения си месец. Макар да не коментира къде точно прекарва времето си, все пак обстановката далеч не може да бъде свързана с нашите ширини.

Двамата със съпруга ѝ се радват на хубаво време, порейки вълните с яхта. Сладникавият елемент с парче торта за медения месец или пък с пресните им титли – мисис и мистър Стемпер, също са показателни за това, че блондинката явно започва нов живот.

Така Анита и Ник влязоха в нова роля – тази на младоженци. Не без известно закъснение успяха и да се покажат в поредното си амплоа – като съпрузи, радващи се на меден месец. Според информацията сватбата им е крачка напред в идеята да бъдат заедно навсякъде по света и да не се съобразяват с изтичащи документи или с липсата на такива. Младоженецът от дете живее в Щатите и предвид установения му живот там на Анита май ѝ предстои да реализира американската мечта.

Източник: Инстаграм