май 02, 2024

Брутално се възгордя: Азис унижи своя фенка

Жената имала неблагоразумието да поиска от своя кумир поздрав по повод рождения ден на мъжа си

https://kliuki.net/kliuki/brutalno-se-vazgordya-azis-unizhi-svoya-fenka/211442 Kliuki.net
Брутално се възгордя: Азис унижи своя фенка

Кралят на фолка се заяде със своя фенка в нета. Той избухна в мрежата срещу всички простосмъртни, които си мислят, че звезда от неговата класа може да прави поздрави в интернет.

Драмата се разигра, след като негова почитателка му изпратила лично съобщение с молба да запише видеопоздрав за съпруга й, който имал рожден ден. „Кажи ми ценичката, благодаря предварително“ – пише тя.

Азис се възмути от поредната подобна молба и реши да даде гласност на ситуацията, за да стане ясно на всички, че той не е готов да направи подобно нещо дори за пари.

Брутално се възгордя: Азис унижи своя фенка

„Ценичката, мила моя, е да спрете да се унижавате и правите на маймуни! Коя звезда по света видяхте да прави поздрави на непознати хора? Къде и как ви хрумна подобно извращение. Откъде накъде ще запиша видео, за да се направите на много вървежни пред хора, които не съм и едва ли някога ще видя на живо?“, попита той.

Той дори се сравни с Мадона и никога не би поискал тя да му изпее в клип някоя песен и да му я прати. „Ми кат съм тъп, за малко да остана без поздрав. Едно от децата ми скоро има рожден ден, ще трябва да го направя“ –продължи да нахалства самозабравилия се певец.

Последователите на Азис му припомниха бързо, че и звезди от по-висок ранг правят подобни добронамерени поздрави.

Източник: blitz.bg